QUI SOM

QUI SOM


Topland és una empresa de serveis de topografia situada a Guissona, que presta els seus serveis a les províncies de Lleida, Barcelona i Tarragona.


Comptem amb un equip de topògrafs professionals amb més de vint anys d'experiència en el sector i dotats amb la tecnologia més moderna que ens permet oferir-li el millor servei al millor preu.


Com topògrafs professionals comptem amb una formació continuada en el camp de l'enginyeria topogràfica que ens permet estar al dia tant dels últims avenços tècnics i científics, com en la legislació vigent en matèria de delimitacions, parcel·lacions, cadastre, etc.


Especialitzats en tot tipus de treballs de topografia, cartografia, fotogrametria, cadastre, edificació i obra civil, Topland, compta amb una infraestructura moderna, amb eines d'última generació, capaç d'oferir el millor servei amb la màxima qualitat i rapidesa. Per a això disposem d'una sèrie de protocols que estableixen els procediments més adequats per a cada tipus de treball, d'acord amb la precisió que cada un d'ells requereixi.


Els nostres clients són constructors i promotors, estudis d'arquitectura, enginyeries, arqueòlegs, particulars, administracions públiques i ajuntaments.


Topland està especialitzada en la realització de tot tipus de serveis de topografia.